SAYA BUDAK BARU BELAJAR


Salam

Untuk pengetahuan semua shaz ni sbenarnya dh dua tahun minat nak berblog ni..
tapi 2 tahun lepas, memang sgt sbok..
Mana tak sibuk nyer.. masa tu baru dapat keje..
pastu pregnant plak anak no 4..
biasalah dh pregnant kenalah, melahirkan kan..hehehe...
Nak besarkan anak plak.. hihihi..
oklah skrang anak sya dh setahun 2 bulan...
dia pon dh pandai main sendri...
ada masa lah skit nak mengadap laptop kan...

Tp sedih skit...
masih blom ada kawan..
nak cari kawan baru..
ada sesiapa yg  nak berkawan dengan sya??
hihi.... sedey plak..

Ni lah anak2 syaz...

SALAM PERKENALAN DARI SYAZ..

3 comments:

Fieda Rafli said...

saya nk kawan dgn awak ni...tak per nanti lama2 mesti ada kawan punya..saya pun setahun jugak ambik masa nk dapat kawan..hehehe..mula2 mmg la sunyi sepi..saya dh merasa...wat entry sendiri pahtu sendiri baca...biasalah tu...

Fieda Rafli said...

ila kena add ramai org kat g+..nanti dorang pun akan follow ila kat sana..pahtu dorang tgk ila punya entry kat G+ tu dorang terus akan terus masuk sini...kena cari kwn kat situ..biarlah tak knl pun..lama2 nanti mesti kenal..

shazila mohd gazali said...

hihihih...yer cikgu... sya ikut ckp cikgu... x per skang ni page x cantik lagi... post pon x bnyak lagi... masih kena bnyak belajar lagi...hihi...