NAK KURUS PLEEEZZZ..


KORANG ADA CARA TAK CARA KURUS DENGAN BERKESAN??

hahaha..ayat tak bleh blah...
Shaz dh macam2 guna produk dah... tapi x berkesan..
Tapi yg peliknyer..tak naik tak turun...
still macam tu jer...
shaz makan bnyak ke sikit ke... still macam tu..
dah tak tau nak wat cmner dah...

Nak senaman???... hahaha lagilah x der masa...
keje pon duduk jer...
x der aktiviti berjalan langsung...
aduh poning den...

Nak beli alat senaman... memang ada niat..
tapi rumah kcik...  dah xder tempat nak letak...

Nak pergi slimming centre,,...hahaha..
Aritu suami dah offer nak pg tak??..
memang boleh... tp bnyak baca kata kat forum ...
negatif dari positif....

SO CMNER LAGI????
WAAAAAA...!!!!!

5 comments:

Fieda Rafli said...

ye la ila....camner ye..kyg pun pelik ni guna felinna dh 2 botol perut ni lansung tak kempis pun..makin buncit ada la...nape ye...huhuhuhuhu...giler tepu lemak perut kita ni...berat pun tak turun langsung..

Nurulee said...

Try lah Herbalife. Hehe.

shazila mohd gazali said...

hahaha... ye lah kak yang.. ntah ler..dh tak tau dh nak wat cmner.... nurulee...bukan dh tak nak makan apa2...takut nnti klu dh tak makan nnti gemuk balik.....

Fieda Rafli said...

betul2..biasanya mende mkn ni nk kena maintain..kalau tggal jer habis la gemuk balik..kyg ni pun kejenya mcm duk office gak ni haa...duk jer ngadap laptop ni..takder senaman langsung..tu yg buncit tu..

shazila mohd gazali said...

tu la pasal...hihihi