LESEN MEMANDU


Dh beberapa hari ni sbok skit untuk nk update blog...nak tau nape?? sbb shaz skang sbok nak ambik lesen memandu....hahahaha...gelakkan shaz dulu..hihihi..
dah tua tua baru nak pi ambik lesen...
apa kes????..hihihi..

Selama ni bukan x nak ambik lesen...tetapi faktor keadaan, kewangan, dan kesibukan yg melampau itu yang tak memberi peluang untuk shaz mendaftar kelas memandu....hahahaha...
 Shaz pon daftar masih baru lagi dekat Amsar, Bangi...kalau korang taulah kan...
baru pg kelas kpp semalam...minggu depan baru nak pergi ujian berkomputer....
aduh..takutnyer rasa...

Dulu shaz pnah ambik dah kelas ni...tapi separuh jalan... sempat dapat L jer..lepas tu tunda tunda...hinggalah 2 tahun..sampai L pon dh mati..terpaksa ambik balik semula....hihihi...

Ok smpai sini jer update pasal ni...nnti kelas seterusnya shaz update lagi yer....
Lulus atau Gagal blom tahu lagi...aduh takutnyer....nak ambik SPM pon tak takut macamni...

P/S: Tolong doakan Shaz Lulus yer.....

6 comments:

Fieda Rafli said...

mestilah boleh lulus nyer...

shazila mohd gazali said...

haha..kalau dapat yg ok insyaallah...periksa komputer ni yg takut...huhuhu

Nurul Nadia said...

GUD LUCK ^_^

Fieda Rafli said...

ala..ila kan dh taiko di atas jalanraya...hihi..mesti boleh lah sedangkan ina yg tak tau ape2 pun sng2 boleh lulus tu..

Ifa Omar said...

bleh lulus pnya..ade gab dr kpp-ujian komputer, bleh baca buku lg..ifa dulu amik time bln puasa..pg g kpp,pas kpp terus g ujian kmputer..alhamdulillah skali test je..

shazila mohd gazali said...

oooo boleh plak cmtu..klu boleh memang nak cepat..tpi dia kata lepas 3 hari kpp baru boleh pg test komputer..tu pon kena buat booking 3 hari sebelum....huhuhu...haru betul...sakit hati...hahahaha...insyaallah harap harap lulus lah yer.... malas nk ulang2..buang masa dan buang duit...kihkih..