FENOMENA MARSHABLE


Korang tau tak marshable???
Mesti tau kan??.. mustahillah tak tau...
jom try marshable plak... shaz ni memang x reti dok diam..
pantang jer ada app baru mesti nak try...
pastu dh lama lama boring plak...hahaha.. mcm fb.
masa mula nk cari kawan excited lah.. dh jumpa... biasa jer pon..
x derlah best mana...hahaha..

Shaz pon x tau apa yg best kat marshable tu...
tapi ramai di kalangan shaz ni dah ada marshable ni...
yg best tu lah ...boleh create page cantik2..mcm blog gak...
Boleh tgk tv...dh x pyh nak masuk astro dah...
hahaha... tpi tulah kan.. besa free ngan beli...
kepuasan memang x best...hahahaha....

Nak tau kena lah try dulu...
jom kita pi buat kat

2 comments:

Fieda Rafli said...

tak pernah try lagi..best ke..?

shazila mohd gazali said...

ntah...dh tgk dah..blom tau bnyak lagi....mungkin bagi budak2 best kot...mak budak x tau lah....hahahaha