DEMAM BERBLOG


Sebelum tu nak tnya korang dulu....
Macam ni perasaan korang masa mula2 berblog???

Hahaha.. tak taulah klu aku ni jakun kot...hihi..
siang malam sbok ngan blog..
pantang ada masa terluang.. inilah kejenyer..
tpi bukan sebok nak post entry.. sbok dok baca kod kod HTML..hihihi
maklumlah shaz ni masih baru lagi dlm dunia blog ni.. tu yg mcm jakun skit...
baru nak belajar kod kod html ni.. korang yg lama lama mesti dh pro kan...

Shaz banyak lihat budak budak sekolah yg dh ada blog..
dh advance dh budak skrang..
zaman shaz dulu , masa skolah sbok dok pg perpustakaan klu nk cari bahan..
kalau time lepak pg padang permainan .. main bola chop..hahaha..
teringat zaman remaja dulu...
Tpi bagus jugakkan remaja kita ni berblog, dri melepak tak tentu hala...
sekurang kurangnyer dekat alam maya ni boleh berkongsi2 pendapat...

Berbalik pada cerita asal...
Kalau time cuti jgn ckplah... memang shaz x tdor mlm mengadap laptop ni...
dok belajar tutorial itulah inilah..
lama lama best jugak kan...
dapat pengalaman baru....

macam kakak sepupu shaz... wah dah maju dia... dh 2k folowers dia...
bagus2... nak tumpang glamor dialah boleh???.. hahaha..
dialah mentor shaz untuk berblog semula...hihiihi.. 
Thanks kak yang sebab bg semangat untuk berblog...waaahhhh.. gitu..
Yang ramai kat sini pon mesti kenalkan kak yang saya..


P/S JANGAN HAIRANLAH YER KALAU PAGE SAYA SENTIASA BERUBAH.....BARU NAK MENGENALI EDIT BLOG..

9 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Tq singgah blog akak...singgah dan follow sini...

Fieda Rafli said...

hahaha...kita punya demam dh lama baik..aritu dekat setahun jugak demam berblog ni..kalau tak sama usia jugak kan anak kita ni (blog)..

shazila mohd gazali said...

trima kasih kak... salam perkenalan dari sya..

shazila mohd gazali said...

tu la pasal...
dh main blog ni.. baru tau bestnyer...hahaha

Fieda Rafli said...

ila..nanti pi kat setting..pastu klik post and comment..cari comment location tukar ke pop up window..pastu cari Show word verification pilih no...ni utk memudahkan org nk komen sbb bila org komen susah nk kena taip kod dulu...

Fieda Rafli said...

kita tak glamer la weyyy....hihihi...

shazila mohd gazali said...

oo ye ke..ok ok..

shazila mohd gazali said...

glamer dah...dh 2k folowers....hihihi

Fieda Rafli said...

yess..dh sng nk komen..