REBATE RM200 TELEFON PINTAR


Tadi tengah belek belek laman web ..
tetiba ternampak plak tajuk ni
"Daftar Online Rebate RM200 Smartphone SKMM Lancar "
hah apa lagi...
cuba cubakanlah daftar diri tu..hihihi.

Ok bagi sesiapa yg belom daftar tu..
moh ler kita daftar yer...
kata org tua tua.. rezeki jgn ditolak...

Boleh klik kat SINI..
OK SELAMAT BERDAFTAR...

3 comments:

fieda said...

oooo..ada gak baca pasal ni aritu...
pasal komen2 tu kyg ada wat setting..setiap komen yg masuk akan ditapis dulu..dah baca baru publish..
ada kat setting tu..ila godek2..tukar ke awaiting moderation...ni template ila ambik kat mane..ctk ni..ok la lagi pandai dari kyg..kyg pun ada jgk tukar template minggu depan tp upah kawan jer buat..tak reti dh nk edit2...

fieda said...

tp ni bukan untuk semua hp kan...ada hp2 tertentu jer yg dapat rebate ni..

shazila mohd gazali said...

OOO gitu yer... nape ila nyer pnah kuar pon.. ke blom tapis??... hihihi..
template ni download jer.. susah skit nak buat sndri dh tukar baru ni.. ikut tutorial sume tak menjadi...

aah.. telifon ni ada2 telifon jer... tp bnyak gak lah.. ada baca smalam telifon jenis apa.. lupa lak nak letak...