WINDOW 8


Wah... best jugak window 8 ni kan...sesape yg dh upgrade mesti tahu kebestannyer.....hihihi...ayat apa ni????...hihi...
Shaz nak terangkan pon x reti sgt ni....nak ajar pon shaz tak pandai....yg best kalau laptop kita pakai touch screen lagi best...sebab dia bnyak main tetikus......nk jugak beli laptop touch screen ni....tp blom mampu lagi.
....jenama lain dalam 3k....buat masa ni hnya asus jer yg mampu beli....tapi x minat sgt ngan jenama asus ni.....shaz ada tengok yg jenis flip....monitor siap boleh pusing2.....fuhhhh best best.....memang smart.....tapi biasalah kan gadget2 ni....yg mula2 mesti x best sgt.....tgu dh lama skit keluaran baru bleh nak beli....bnyak skit yg dh upgrade....kalau tak nanti..baru beli dah kluar yg baru....kan dah x best....hihihi...

Buat masa ni shaz masih dalam pembelajaran window 8 ni...banyak mende nak kena belajar lagi....dh rasa mcm android plak laptop ni....

Kalau rasa ada mende yg boleh dikongsi bersama....lebih elok kan...dri tahu seorang diri....hihi...shaz ni pantang kalau nmpak benda baru ni....

2 comments:

fieda said...

tak pernah guna lagi window8..nk kena download software ke..?

shazila mohd gazali said...

upgrade jer...x tau lah klu kena bayar....kalu guna laptop touch screen lagi best...