Kemana menghilang...


Wahhh... lamanyer shaz x update blog....blog pon dh bersepah sepah....dh x teratur memang tak ada masa nak mengemas....maaf lah yer kalau ada sesape yg sakit mata nak tengok blog shaz.....bukan shaz sengaja tak nak update....tapi masa dan keadaan tak mengizinkan....ni pon shaz update pakai handphone jer....dah cuti raya cina rasanya nak seminggu...pastu balik kampung plak...sebelum tu sbok menguruskan gaji pekerja....maklumlah hujung bulan....hiihihi...pastu balik kampung plak....faham2 lah kalau line tenet kat kampung cmner kan....yg dudok bandar lainlah....ni jauh di pendalaman....mana naj carik?????....kihkihkih...

3 comments:

fieda said...

background blog yg ctk..mcm kek rainbow la pulok...

fieda said...

camner gi test drive..?

shazila mohd gazali said...

blom lagi....test ngan JPJ 22.03.2013